گفته شده در حال حاضر رکورد سرعت اینترنت در کویت دست زین قرار دارد. برای انجام این آزمایش، ضمن هماهنگی با سازمان تنظیم مقررات ارتباطات و فناوری اطلاعات (CITRA) این کشور، همکاری با هواوی نیز صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید:

  • گوشی آیفون از ارتفاع ۱۶ هزار پایی سقوط کرد و سالم ماند!

سرمایه‌گذاری اولیه این شرکت در ارتقاء زیرساخت شبکه خود نشان‌دهنده تعهد آن به اهداف دیجیتالی‌سازی است.

گفتنی است به تازگی هم اعلام شد که تی‌موبایل با تجمیع ۶ سرویس‌دهنده دارنده امواج حامل زیر ۶ گیگاهرتز، به سرعت دانلود ۳.۶ گیگابیت بر ثانیه روی فناوری ۵G دست یافت.

این آزمایش اخیرا با همکاری اریکسون و کوالکام به انجام رسیده و اِوالدسون انجام شده و رییس فناوری تی‌موبایل اعلام کرده که در حال عبور از مرزهای فناوری بی‌سیم هستند تا بهترین تجربه ممکن را به مشتریان خود ارائه دهند.

بیشتر بخوانید:

  • روکش یک و نیم میلیاردی صندلی برای بوگاتی ۲۰۰ میلیارد تومانی / عکس

۵۸۵۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر ۱۸۵۸۴۸۷

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *